BackOffice söker två nya kollegor inom verksamhetsutveckling och KMA-samordning

Vill du arbeta i en dynamisk och idérik miljö där teamwork och utveckling står i fokus? Vill du ha friheten att styra din arbetstid och ditt arbete? Vi är ett litet gäng lösningsorienterade kollegor som vill växa. Vi söker just nu två skickliga verksamhetskonsulter som vill vara med oss på resan mot att ta vår verksamhet till nästa nivå. Vill du vara med?

Vi på BackOffice Scandinavia tror att frihet under ansvar och bra förmåner motiverar och skapar trygga, långsiktiga anställningar. Hos oss får du möjlighet att styra över din tid och dina kunduppdrag.

_

Om BackOffice Scandinavia

Vi på BackOffice Scandinavia jobbar som verksamhetskonsulter inom kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöarbete. Vi är samarbetspartner åt företag inom olika branscher med verksamhetsutveckling och ledningssystem för kvalitet, miljö och arbetsmiljö. Våra uppdrag går ofta ut på att hjälpa företag att bygga upp och upprätthålla ett certifierat ledningssystem mot exempelvis ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001, ISO3834 samt SS-EN1090.

Vi vägleder våra kunder inom många olika arbetsområden som har koppling till verksamhetsutveckling och ledningsfrågor. Det ger oss förmånen att utveckla nära kundrelationer, möta många olika människor och verksamheter samt utvecklas som människor och företag.

Är du den vi söker?

Bakgrund och egenskaper som efterfrågas

  • Kunskap och erfarenhet av kvalitets-, miljö-, och arbetsmiljöarbete på ISO-certifierade företag.
  • Behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift
  • Mycket god datorvana, kunskap inom Office-paketet och dokumenthantering
  • Körkort behörighet B

Meriterande

  • Erfarenhet av projektledning eller KMA-samordning inom Bygg- och anläggningsprojekt
  • Erfarenhet av B2B försäljning

Vi behöver dig!

Redan nu finns både ett heltidsuppdrag inom bygg- och anläggningsarbete som innebär att du kan arbeta som KMA-samordnare tillsammans med kollegor från BackOffice på ett större byggföretag, samt att vi har flertalet kunder som behöver stöttning inom ledningssystem och certifiering under 2023.
Nyfiken? Hör av dig redan idag!

Placeringsort: Stenungsund
Lön: Fast månadslön
Start: 1 mars 2023 eller enligt överenskommelse

Vi värdesätter olika typer av kompetens och erfarenhet. Vi hoppas att du vill utvecklas tillsammans med oss!

Ansökan skickas till jobb@backofficescandinavia.se. Vi ser fram emot ditt CV och personliga brev. Och allra mest ser vi fram emot att träffa dig!

Tveka inte att höra av dig till Jonas om du har några frågor eller funderingar. Välkommen!
Tel. 0730-935502
E-post. jonas.garnemark@backofficescandinavia.se.

Vi undanber vänligen rekryteringsföretag att kontakta oss.