Vill du bli en del av BackOffice?

Vi söker personer som vill utvecklas med oss och våra kunder! Tror du att du har rätt egenskaper för att jobba som konsult hos oss är du välkommen att söka någon av våra lediga tjänster eller skicka en spontanansökan till jobb@backofficescandinavia.se.

Medarbetare

Vill du arbeta i en dynamisk och idérik miljö där teamwork och utveckling står i fokus? Vill du ha friheten att styra din arbetstid och ditt arbete?

Att vara konsult på BackOffice ger en utmanande och spännande vardag med varierande uppdrag i olika typer av verksamheter. Du utvecklar nära kundrelationer, möter många olika människor och samlar nya erfarenheter.

Som anställd får du möjlighet att själv ta ansvar för din arbetstid och dina kunduppdrag. Vi lever som vi lär och satsar på en god arbetsmiljö för våra medarbetare. Vi tror att frihet under ansvar, hög standard samt bra förmåner motiverar medarbetare och skapar en långsiktig och trygg anställning.

Vi söker dig som har höga ambitioner att utvecklas och göra varje arbetsdag till en utmaning och leverans i toppklass.

Samarbetspartner

Vi söker dig som är egenföretagare och vill ansluta dig till vårt team. Du får därigenom möjlighet att arbeta under vårt varumärke och bli en del av BackOffice Scandinavia. Genom samarbetet arbetar du precis som en vanlig anställd och får tillgång till våra koncept, leveransprocesser och andra konsulter att samarbeta med i ditt arbete som konsult.

För våra samarbetspartners erbjuder vi även möjlighet att bli återförsäljare för vår egenutvecklade programvara BackOffice Webbtjänster.

Som samarbetspartner kan du ansluta dig genom ett konsultavtal, vi tillhandahåller tidrapporteringssystem och sköter faktureringen mot slutkund. Avtalet är enkelt och vi tar endast en löpande procentandel av omsättningen som faktureras varje månad.

Är du en blivande medarbetare eller samarbetsparter? Tveka inte att ta kontakt så träffas vi för en förutsättningslös diskussion.

Kontakta oss

Postadress

(Ej fakturor)

BackOffice Scandinavia AB
Munkerödsvägen 4A
444 32 Stenungsund

Besöksadress

BackOffice Scandinavia AB
Munkerödsvägen 4A
444 32 Stenungsund

Till kartan

Faktureringsadress

(Endast fakturor)  

Skicka er faktura via e-post då det förenklar administrationen samt bidrar till en bättre miljö.

faktura@backofficescandinavia.se
BackOffice Scandinavia AB
Munkerödsvägen 4A
444 32 Stenungsund

När ni e-postar faktura rekommenderar vi att ni skickar den i PDF format. Filformat som t.ex. bilder eller liknande kan ej tas emot och tolkas. Endast filen med faktura skall bifogas e-postmeddelandet. Bifogar ni t.ex. visitkort med era kontaktuppgifter eller annan reklam kan inte faktura tas emot.

Obs! Även vid e-post faktura måste adressen vara enligt fakturaadress. Endast en faktura per mail.

Jan-Erik Lakso

Josefine Engberg

Therese Garnemark

Jonas Garnemark