Om oss

Ett familjeföretag med hjärtat vid Göta Älv

BackOffice Scandinavia AB ägs och drivs av familjen Andersson, en familj med stark anknytning till Trollhättan och dess historia med utveckling av vattenkraft och stora industrier så som Stridsbergs, Nohab och Saab. Det historiska företagandet i Trollhättan har präglat staden och gjort Trollhättaborna till den stolta och drivna befolkning som bär staden framåt idag.

Sedan 2016 drivs företaget vidare i andra generationen av Jonas Andersson, med målsättningen att fortsätta utveckla arbetet med att stötta företagets kunder i dess långsiktiga utveckling.

Backoffice Scandinavia grundades 1996 av Owe Andersson, som har drivit egna företag i  över 35 år varav de sista 20 åren mer fokuserat inom förvaltning och konsultbolag med inriktningen att hjälpa till att utveckla företag och organisationer.

Utgångspunkten har alltid varit ordning och reda genom enkelhet. Röda tråden är och har alltid varit ett bra och enkelt ledningssystem i alla företag och organisationer. Genom att ha enkla rutiner kopplat till förståeliga mål för hela verksamheten och dess medarbetare, minimeras också slöseri och onödigt arbete.

Mer samarbetspartner än leverantör

Hos nära nog alla våra kunder har det första uppdraget övergått till en lång relation där vi under många år stöttat företaget i dess utveckling.

Vi är en stadig leverantör men framförallt en långsiktig samarbetspartner som alltid står redo att stötta kunderna i rätt riktning.

Förutom våra ordinarie tjänster stöttar vi också med managementuppdrag i form av att vara aktiva medlemmar i ledningsgrupper, styrelser samt bollplank till ledare och ägare.

Vi brinner för företags framgång och vår stora ambition är att våra kunder skall nå sina långsiktiga mål och visioner.

Kontakta oss

Postadress

(Ej fakturor)

BackOffice Scandinavia AB
Box 101
46124 Trollhättan

 Leveransadress

(Endast gods)

BackOffice Scandinavia AB
Verkmästarevägen 5
46137 Trollhättan

Faktureringsadress

(Endast fakturor)  

Skicka er faktura via e-post då det förenklar administrationen samt bidrar till en bättre miljö.

faktura@backofficescandinavia.se
BackOffice Scandinavia AB
Box 101
461 24 Trollhättan

När ni e-postar faktura rekommenderar vi att ni skickar den i PDF format. Filformat som t.ex. bilder eller liknande kan ej tas emot och tolkas. Endast filen med faktura skall bifogas e-postmeddelandet. Bifogar ni t.ex. visitkort med era kontaktuppgifter eller annan reklam kan inte faktura tas emot.

Obs! Även vid e-post faktura måste adressen vara enligt fakturaadress. Endast en faktura per mail.

Jonas Garnemark

Jan-Erik Lakso

Verksamhetsutvecklare / Utbildningsledare
Tel: 0768-024608
jan-erik.lakso@backofficescandinavia.se

Henrik Kårfeldt

Verksamhetsutvecklare
Tel: 0705-638660
henrik.karfeldt@backofficescandinavia.se