Familjeföretaget som bygger på glädjen att få hjälpa andra företag att utvecklas

_

BackOffice Scandinavia AB grundades 1996 av Owe Andersson, som har drivit egna företag i över 35 år varav de sista 20 åren mer fokuserat inom fastighetsförvaltning, IT-stöd och konsultbolag med inriktningen att hjälpa till att utveckla företag och organisationer.

Utgångspunkten har alltid varit ordning och reda genom enkelhet. Röda tråden är och har alltid varit ett bra och enkelt ledningssystem i alla företag och organisationer. Genom att ha enkla rutiner kopplat till förståeliga mål för hela verksamheten och dess medarbetare, minimeras också slöseri och onödigt arbete.

BackOffice drivs sedan 2016 i andra generationen av Jonas Garnemark, med ambitionen att fortsätta utveckla företaget och dess kunder för att vara redo inför framtidens utmaningar.

Hos nära nog alla våra kunder har det första uppdraget övergått till en lång relation där vi under många år stöttat företaget i dess utveckling. Vi är en stadig leverantör men framförallt en långsiktig samarbetspartner som alltid står redo att stötta kunderna i rätt riktning.

Förutom våra ordinarie tjänster stöttar vi också med managementuppdrag i form av att vara aktiva medlemmar i ledningsgrupper, styrelser samt bollplank till ledare och ägare.

Vi brinner för företagsutveckling och vår stora ambition är att våra kunder skall nå sina långsiktiga mål och visioner.

Kontakta oss

Postadress

(Ej fakturor)

BackOffice Scandinavia AB
Munkerödsvägen 4A
444 32 Stenungsund

Besöksadress

BackOffice Scandinavia AB
Munkerödsvägen 4A
444 32 Stenungsund

Till kartan

Faktureringsadress

(Endast fakturor)  

Skicka er faktura via e-post då det förenklar administrationen samt bidrar till en bättre miljö.

faktura@backofficescandinavia.se
BackOffice Scandinavia AB
Munkerödsvägen 4A
444 32 Stenungsund

När ni e-postar faktura rekommenderar vi att ni skickar den i PDF format. Filformat som t.ex. bilder eller liknande kan ej tas emot och tolkas. Endast filen med faktura skall bifogas e-postmeddelandet. Bifogar ni t.ex. visitkort med era kontaktuppgifter eller annan reklam kan inte faktura tas emot.

Obs! Även vid e-post faktura måste adressen vara enligt fakturaadress. Endast en faktura per mail.

Jan-Erik Lakso

Josefine Engberg

Therese Garnemark

Jonas Garnemark