Backoffice Scandinavia söker dig som vill arbeta som verksamhetskonsult inom kvalitets, miljö– och arbetsmiljöarbete. 

Backoffice Scandinavia hjälper företag inom olika branscher med verksamhetsutveckling och ledningssystem för kvalitet, miljö och arbetsmiljö. Våra uppdrag går ofta ut på att hjälpa företag att bygga upp och upprätthålla ett certifierat ledningssystem mot exempelvis ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001, ISO3834 samt SS-EN1090. Vi stöttar våra kunder inom många olika arbetsområden som har koppling till verksamhetsutveckling och ledningsfrågor. 

 

Befattningsbeskrivning

Att vara verksamhetskonsult på Backoffice Scandinavia ger en utmanande och spännande vardag med varierande uppdrag i olika typer av verksamheter. Du utvecklar nära kundrelationer, möter många olika människor och samlar nya erfarenheter.  

Denna tjänst inriktas i grunden på kunduppdrag inom bygg- och anläggningsarbete. Vid anställning kommer du påbörja ett kunduppdrag som KMA-samordnare på ett större byggföretag där du arbetar tillsammans med kollegor från Backoffice Scandinavia.  

Som anställd får du möjlighet att själv ta ansvar för din arbetstid och dina kunduppdrag. Vi lever som vi lär och satsar på en mycket god arbetsmiljö för våra medarbetare. Vi tror att frihet under ansvar, hög standard samt bra förmåner motiverar medarbetare och skapar en långsiktig och trygg anställning.  

Vi söker dig som är driven och har förmågan att arbeta med nya kreativa lösningar på de högt ställda kundkrav, utmaningar och problem våra kunder ställs införDu har hög social kompetens och förmåga att bygga upp bra relationer med olika typer av människor.  

 

Skallkrav 

  • Kunskap och erfarenhet av kvalitets-, miljö-, och arbetsmiljöarbete på ISO-certifierade företag.  
  • Behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift 
  • Mycket god datorvana, kunskap inom Office-paketet och dokumenthantering 
  • Körkort behörighet B 

Meriterande 

  • Erfarenhet av projektledning eller KMA-samordning inom Bygg- och anläggningsprojekt 
  • Erfarenhet av B2B försäljning 

 

PlaceringsortTrollhättan 

Lön: Fast månadslön 

Start: Enligt överenskommelse 

Vi värdesätter olika typer av kompetens och erfarenhet. Välkommen att söka till oss! 

Ansökan

Ansökan skickas till jobb@backofficescandinavia.se. Bifoga CV och personligt brev.
 

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta VD Jonas Andersson. Tel 0730-935502, e-post jonas.andersson@backofficescandinavia.se.  

Vi undanber vänligen rekryteringsföretag att kontakta oss.